De laagste tarieven

Tarieven

Volledig transparant

CompuCase kent de laagste tarieven en daarin zijn wij volledig transparant.
Bovendien kunt u kiezen op welke wijze de kosten worden berekend: eenmalig per verzuim of op op basis van het aantal actieve dienstverbanden.
U mag kiezen, zelfs achteraf!

 

Hoe werkt dat dan?

Indien de gemiddelde ziekmeldingsfrequentie van uw klanten laag is (minder dan 1) , zullen er jaarlijks relatief weinig nieuwe ziekteverzuimen geregistreerd worden. Voor u zou het dan gunstiger zijn om te kiezen voor een licentie op basis van het aantal nieuwe ziekteverzuimen in plaats van op basis van het aantal dienstverbanden.

Compucase verzuimsoftware goedkoper

Onze transparante tarieven

Aantal dienstverbanden / verzuimen

Tarief

10.000 tot 50.000  2,63
5.000 tot 10.000  3,72
2.000 tot 5.000  4,49
0 tot 2.000  4,99

Overige kosten

  • Eenmalige setupkosten: € 839,-
  • Minimum maandtotaal: € 254,-

 

Kostenloos overstappen

Om het u en uw klanten zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij voor de gangbare verzuimsystemen overstapdiensten ontwikkeld. Hierbij worden u en uw klanten maximaal ontzorgd en worden hiervoor geen kosten berekend.

Indien u nog een lopend contract heeft zullen wij gedurende het restant van de looptijd geen verbruikskosten in rekening brengen zodat u niet met dubbele kosten te maken krijgt.

Wij proberen maximaal met u mee te denken!

Direct met een verzuimsoftwarespecialist spreken?

Neem gerust contact op met Joep Hendrix. Hij kan kan u  alles vertellen over de mogelijkheden van CompuCase en adviseren over het gebruik hiervan voor uw organisatie!

0485 - 47 01 89

joep.hendrix@compucase.nl

Joep Hendrix CompuCase