Over ons

Over CompuCase

CompuCase is een kleinschalig software bedrijf met een passie voor de ontwikkeling van de gebruiksvriendelijkste verzuimsoftware. Wij zijn gevestigd in het Brabantse dorp Mill in de punt van Brabant, Gelderland en Limburg.

Ontstaan

CompuCase is ontstaan vanuit een samenwerking met een arbodienst. Deze arbodienst wilde software laten ontwikkelen waarmee zij hun bedrijfsprocessen konden automatiseren. CompuCase heeft de applicatie ontwikkeld en vervolgens beschikbaar gesteld voor derden. De passie voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke software en de opgedane kennis van de verzuimwereld heeft geleid tot wat CompuCase nu is: een betrouwbaar pakket dat zeer eenvoudig te gebruiken en bijzonder flexibel is in te richten.

Onze werkwijze

  • Service, service en nog eens service;
  • Hoge kwaliteit en oog voor detail;
  • Meedenken met uw organisatie;
  • Proactief en snelle responstijden.

Wie zijn wij?

Wij zijn klein team met korte lijnen zodat wij snel onze klanten kunnen ondersteunen en van advies kunnen voorzien. We hebben de passie om de beste en gebruikvriendelijkste verzuimsoftware aan te bieden tegen de laagst mogelijk kosten.

 

Joep Hendrix team Compucase

Joep
 Hendrix

Advies / Developer

Jorg Vloet team Compucase

Jorg
Vloet

Senior developer

Theo Heijmen team Compucase

Theo
Heijmen

Developer

Aaron Cornelissen team Compucase

Aaron
Cornelissen

UX Designer

Marjolijn Pahlplatz team Compucase

Marjolijn
Pahlplatz

Adminstratie

Direct met een verzuimsoftwarespecialist spreken?

Neem gerust contact op met Joep Hendrix. Hij kan kan u  alles vertellen over de mogelijkheden van CompuCase en adviseren over het gebruik hiervan voor uw organisatie!

0485 - 47 01 89

joep.hendrix@compucase.nl

Joep Hendrix CompuCase