Zeer gebruiksvriendelijk software

Functionaliteit

 

CompuCase heeft alle functionaliteit voor de bedrijfsvoering van de moderne arbodienst. Onderstaand ziet u een greep uit de mogelijkheden.

 

Compucase Dashboard uitgelicht

Een grafiek met het verzuimpercentage per maand van het afgelopen jaar

Een speciale widget waarmee in één oogopslag is te zien wat de frequent verzuimers zijn bij deze werkgever

Aantal dienstverbanden en verzuimen voor deze werkgever 

Compucase klantendashboard persoonlijk instelbaar

Persoonlijk instelbare dashboards

Iedere gebruiker kan door middel van het plaatsen van widgets zijn eigen dashboards personaliseren.

Zo zijn er widgets met statistiekkentallen maar ook widgets die de werklast tonen. Er zijn ongeveer 20 widgets beschikbaar.

 

 

Compucase klantendashboard persoonlijk instelbaar

Een verzuimdashboard voor elke werknemer

In het verzuimdashboard van CompuCase kunt u de gekoppelde taken, documenten en de statistieken per werknemer bekijken. 

Doordat op dit dashboard alles met een specifiek verzuim gekoppeld is kunt u direct de bendodigde gegevens inzien en efficiënt te werk gaan. 

 

Tot volle tevredenheid werken wij al jaren met CompuCase. De applicatie is ingericht naar onze processen, heel gebruiksvriendelijk en het contact prettig persoonlijk en direct.
Ed Slobbe over Compucase

Ed Slobbe

Optimaal Werk
Verzuimdashboard CompuCase uitgebreide rapporten

Uitgebreide management rapportages

In CompuCase zijn een aantal standaard management rapportages verwerkt. Deze rapporten kunt u in pdf of docx formaat downloaden.

Daarnaast is het mogelijk om interactief zelf rapporten samen te stellen waarbij u kunt filteren, groeperen, aggregeren, grafieken kunt maken etc. Deze rapportversies kunt u vervolgens delen met uw collega's.

Compucase, eenvoudig beheren van verzuimworkflow

Workflows beheren

Een workflow is een set van acties die gepland gaan worden op het moment dat er iets gebeurt in het systeem (er gaat een trigger af). 

Bijvoorbeeld: U wilt direct actie plannen als een frequentverzuimer zich ziekmeldt op maandag. U kunt op een zeer flexibele wijze workflows aanmaken en deze toewijzen aan één of meerdere werkgevers.

Compucase to do, takenlijst kalender verzuimbegeleiding

Todo's overzicht en kalender

Todo's zijn de activiteiten die door het systeem automatisch worden gepland op basis van instelbare workflows. Daarnaast kunnen er uiteraard ook handmatig todo's toegevoegd worden.

De todo's worden kunnen zowel in een tabeloverzicht als in een kalenderweergave getoond worden. De todo's kunnen net als in Outlook eenvoudig versleept worden naar een andere dag en tijdstip.

De verzuimsoftware van Compucase is een bijzonder klantvriendelijke software. Door de frequente updates blijft het programma aansluiten op onze behoeften.
Gaby van Tol

Gaby van Tol

Vorstenbosch & Van Tol
Compucase uwv documenten genereren

Interactieve UWV document generator

UWV documenten kunnen volledig online worden aangemaakt en bewerkt. Totdat het document als definitief wordt aangemerkt kunnen de documenten online bewerkt worden.

Nadat het document definitief is kan de de pdf gegenereerd worden en verstuurd naar het UWV. Uiteraard zijn de formulieren via het verzuim dashboard te benaderen.

Compucase zelf uitgebreide rapportages maken

Zelf interactieve rapporten maken

Naast het uitgebreide aantal standaard management rapportages kunt u ook zelf interactief rapporten samenstellen waarbij u kunt filteren, groeperen, aggregeren, grafieken maken etc.

Deze rapporten kunt u vervolgens delen met uw collega's.

Compucase data exchange, koppelingen met Afas, adp, unit4 enz

CompuCase Data Exchange Service

Met de CompuCase Data Exchange Service (CDES) is het mogelijk om gegevens van externe systemen te integreren met de verzuimsoftware van CompuCase. Denk hierbij aan personeelsmutaties, ziek- en hersteldmeldingen die al door de werkgever zijn vastgelegd in hun eigen personeelsinformatiesysteem.

De CDES stuurt de integratieprocessen op de velige manier aan en bewaakt geautomatiseerd de status hiervan.  Uw organisatie en die van uw klanten worden hiermee ontlast en fouten worden voorkomen.

Door de flexibele en moderne architectuur van CDES op basis van REST services is het mogelijk om met elk ander systeem te communiceren en de gegevens te integreren.

Direct met een verzuimsoftwarespecialist spreken?

Neem gerust contact op met Joep Hendrix. Hij kan kan u  alles vertellen over de mogelijkheden van CompuCase en adviseren over het gebruik hiervan voor uw organisatie!

0485 - 47 01 89

joep.hendrix@compucase.nl

Joep Hendrix CompuCase