Volledig in de cloud

Arbodienst software

CompuCase Arbodienstsoftware is de online opvolger van het succesvolle Arco Arbosoftware. Het arbosysteem wordt als een online arbosoftwarepakket aangeboden waardoor het systeem vanuit iedere omgeving met internetaansluiting benaderd kan worden.

Backups, onderhoud op hardware en software  wordt voor u automatisch door de medewerkers van CompuCase uitgevoerd. Hierdoor spreken we van een SaaS of ASP of Cloud arbosoftwarepakket.

Door de jarenlange ervaring en samenwerking met arbodiensten is het pakket ontwikkeld vanuit de arbopraktijk en heeft daardoor alle functionaliteit in huis ten behoeve van de bedrijfsvoering van de moderne arbodienst. Vanwege deze praktijkgedachte is de software bijzonder gebruiksvriendelijk in het gebruik zowel voor de arbodienstmedewerkers als voor de werkgevergebruikers.

Doelgroepen

De doelgroepen zijn arbodiensten, casemanagers, ziekteverzuimbegeleidingsbedrijven en bedrijfsartsen. Uiteraard kan CompuCase ook ingezet worden bij grotere bedrijven voor de interne arbo- of HRM-afdeling.

Verzuim systeem software

Direct met een verzuimsoftwarespecialist spreken?

Neem gerust contact op met Joep Hendrix. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden van CompuCase en adviseren over het gebruik hiervan voor uw organisatie!

0485 - 47 01 89

joep.hendrix@compucase.nl

Joep Hendrix CompuCase

 

 

CompuCase is hiring!