Certificeringen

Certificeringen

Bij CompuCase werken we hard om de veiligheid en kwaliteit van ons systeen op het hoogste niveau te krijgen en te houden. Om dit aan te kunnen tonen hebben we verschillende certificeringen behaald.

ISO/IEC 27001:2013

CompuCase ISO 27001 certificaat

De ISO 27001 is een internationale standaard voor het procesmatig implementeren, onderhouden en verbeteren van de security van een organisatie. Bij de certificering wordt ons gehele security-beleid gecontroleerd. Daarbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar risicobeheersing, incident management en het security-bewustzijn binnen CompuCase. Voor onze klanten betekent dit certificaat dat security is verweven met alles wat we doen en we continu bezig zijn met verbetering van onze security.

Bekijk dit certificaat

 

NEN 7510-1:2017

CompuCase NEN 2510 certificaat

De NEN 7510 is de Nederlandse norm voor security in de zorgsector. De norm schrijft een aantal aandachtsgebieden voor zoals privacy en het op controleerbare wijze inrichten van security maatregelen.

Bekijk dit certificaat

 

 

ISO 9001:2015

CompuCase ISO 9001 certificaat

De ISO 9001 standaard beschrijft hoe een organisatie de kwaliteit kan waarborgen. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken of we ons bezighouden met het voldoen aan de eisen van het klanten, het verhogen van onze klanttevredenheid en risico’s voor CompuCase onder controle hebben.

Bekijk dit certificaat

Direct met een verzuimsoftwarespecialist spreken?

Neem gerust contact op met Joep Hendrix. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden van CompuCase en adviseren over het gebruik hiervan voor uw organisatie!

0485 - 47 01 89

joep.hendrix@compucase.nl

Joep Hendrix CompuCase

 

 

CompuCase is hiring!